Training extern si prezentari

   Prin prisma parteneriatelor cu firmele pe care le reprezentăm în România, pentru obținerea unei calificări corespunzătoare, personalul implicat al Service Faur a beneficiat de training extern începând cu anul 2004.

      În domeniul reparațiilor de transmisii, punți și sisteme de direcție au fost efectuate traininguri la ZF Austria, ZF Friedrichshafen, ZF Passau, ZF Saarbruecken, ZFLS Swäbisch-Gmünd.

    În domeniul reparațiilor de motoare Diesel au fost efectuate începând cu anul 2005 traininguri la MTU Germania, VM Motori Italia, JDEC China, AKSA Turcia (generatoare), MAN Marine Germania, K&W Austria.

 

     La rândul nostru, în calitate de membru al URTP (Uniunea Transportatorilor Publici din Romania) am oferit la numeroase companii de transport public din țară (București, Constanța, Brașov, Iași, Bacău, Oradea, Baia Mare, Bistrița, Zalău, Alba Iulia, Brașov) trainiguri pentru conducătorii auto și personalul de mentenanță în ceea ce privește conducerea corectă și economică a transmisiilor automate precum și pentru operațiile de mentenanță a punților și transmisiilor ZF.

    De asemenea în sprijinul promovării produselor partenerilor nostri pe piața din România au fost făcute, atât la sediul beneficiarului cât și în cadrul congreselor, numeroase prezentări potențialilor clienți (Companii de transport public, instituții, firme particulare).

Galerie foto