Revizii si Reparatii Locomotive

       Societatea noastra efectueaza  reparatii RR; RG precum si revizii planificate tip RT, R1, R2, 2R2, R3 pentru o gama diversa de locomotive diesel hidraulice cu puteri cuprinse între 250-1250 CP (fabricate de uzina 23 August, actuala FAUR S.A.) precum si pentru pluguri de zapada, drezine, masini de cale etc.

       Societatea este autorizată ca furnizor feroviar, în conformitate cu reglementările actuale si anume OMT 290/2000, de către Autoritatea Feroviara Română – AFER,  detinand omologarile si agrementele tehnice feroviare necesare pentru servicii de reparaţii planificate la locomotivele mentionate

       Este de asemenea certificata de AFSR pentru Functii Intretinere Vehicule Feroviare (FIVF) conform Reg. 779, in vedera prestarii reviziilor planificate la locomotivele de 450 CP, 700 CP si 1250 CP.

       Din anul infiintarii – 1997 au fost reparate peste 190 de locomotive si alte vehicule feroviare.

       Activitatile de asistenta tehnica si service în postgarantie, revizii planificatereparatii accidentale la locomotive si reparatii de subansamble si agregate pentru locomotive se efectuează in baza unor contracte de prestari servicii, la sediul beneficiarilor.

       Specialistii nostri se pot deplasa în maxim 48 de ore de la data solicitarii, cu mijloacele de transport ale societatii, dotati cu scule, dispozitive specifice si piese de schimb din depozitul propriu.

       In cazurile în care sunt necesare prelucrari si verificari pe standuri specifice, se transporta subansamblele defecte la sediul firmei noastre pentru reparatii.

       Pentru verificarea diferitelor subansamble reparate, societatea dispune de standuri de verificare atestate de AFER.

Galerie foto – revizii si reparatii locomotive