Reparatii cutii de viteza si punti

     Atelierul de reparaţii cutii de viteze şi punţi a fost creat în anul 2004, odată cu începerea parteneriatului cu ZF Friedrichshafen Germania.

   Atelierul s-a dezvoltat permanent prin dotare cu scule speciale, utilaje, standuri de probă, echipamente de diagnoză şi de lucru, achiziţionate de la ZF sau realizate prin autodotare, pe măsura ce au fost asimilate pentru reparaţie produse de diverse grade de complexitate şi de noutate.

   În cadrul atelierului s-au reparat de-a lungul timpului transmisii manuale şi automate tip ZF, VOITH, CLARK / DANA SPICER etc. pentru autoturisme, vehicule comerciale, utilaje de construcţie şi agricole, transmisii industriale şi reductoare – inversoare navale.

     S-au reparat de asemenea punţi motoare pentru vehicule comerciale şi utilaje de construcţie şi atacuri de osie simple şi duble pentru locomotive şi automotoare.

     În Atelierul reparaţii casete de direcţie sau reparat şi probat pe stand casete de direcţie sectoriale tip ZF Servocom şi HEMA cu asistenţă hidraulică pentru autocamioane, autobuze, autocare.

     În cei 25 ani de la înființare în Service Faur au fost reparate peste 620 transmisii, punți si alte produse ZF și VOITH.

Galerie foto