Societatea noastra asigura cu succes reparatii RR; RG; RK pentru o gama diversa de locomotive diesel hidraulice si diesel electrice cu puteri cuprinse între 120-1500 CP, pluguri de zapada, drezine, masini de cale.

      Societatea este autorizată ca furnizor feroviar, în conformitate cu reglementările actuale, de către Autoritatea Feroviara Română – AFER, pentru servicii de reparaţii locomotive si detine omologarile si agrementele tehnice feroviare necesare pentru realizarea reparatiilor si a reviziilor planificate la tipurile de locomotive mentionate.

      In cei 17 ani de la infiintare au fost reparate peste 125 de locomotive si alte vehicule feroviare.

      Activitatile de asistenta tehnica si service în postgarantie, revizii planificate, reparatii accidentale la locomotive si reparatii de subansamble si agregate pentru locomotive se efectuează in baza unor contracte de prestari servicii, la sediul beneficiarilor.

      Specialistii nostri se pot deplasa în maxim 48 de ore de la data solicitarii, cu mijloacele de transport ale societatii, dotati cu scule, dispozitive specifice si piese de schimb din depozitul propriu.

      In cazurile în care sunt necesare prelucrari si verificari pe standuri specifice, se transporta subansamblele defecte la sediul firmei noastre pentru reparatii.

      Pentru verificarea diferitelor subansamble reparate, societatea dispune de standuri de verificare atestate de AFER.

Portofoliu

Printre principalii nostri clienti mentionam:

ALSTOM TRANSPORT
TMK RESITA
TMK ARTROM SLATINA
CONPET PLOIESTI
LICIU CON BUZAU
ROMPAK PASCANI
SOCIETATEA NATIONALA A SARII Sucursala Exploatarea Miniera Rm.Valcea
RULMENTI BARLAD
ATELIERELE CFR GRIVITA
GRIRO BUCURESTI
EXPUR SLOBOZIA
GA-PRO-CO CHEMICALS SAVINESTI

Galerie foto