SERVICE FAUR S.R.L., avand o mare experienţa in domeniul compresoarelor cu piston si al gazomotocompresoarelor, executa lucrari de revizii, reparatii curente, reparatii accidentale, reparatii capitale sau modernizari pentru compresoare de tip FAUR (licenta PETER BROTHERHOOD), BURCKHARDT, THOMASSEN, BRYAN DONKIN, DRESSER RAND, etc.

     Lucrarile de revizii sau reparatii sunt efectuate in baza documentatiei fabricantului, a procedurilor si tehnologiilor de executie proprii, iar modernizarile compresoarelor sunt realizate conform proiectelor întocmite in acest sens de firme de proiectare specializate.

-     SERVICE FAUR S.R.L., efectueaza reparatii de subansamble precum si executie si livrari de piese de schimb pentru compresoare in baza documentatiei proprii sau puse la dispozitie de beneficiar

-    Serviciile oferite sunt adresate compresoarelor orizontale cu piston si cilindrii opuşi din gama:

  • Puteri ale compresoarelor: pana la 6000 CP
  • Debite : de la 600 – 130.000 Nm3/h
  • Presiuni de refulare: 2 - 400 ata.
  • Trepte de comprimare: 1 – 6
  • Număr de cilindrii: 2, 4, 6 si 8 dispuşi de o parte si de alta a arborelui cotit.

-    Compresoarele la care asiguram servicii de revizii, reparatii si piese de schimb, pot comprima o mare varietate de gaze ca: aer, azot sau gaze inerte, gaz sinteza, amoniac, bioxid de carbon, oxid de carbon, gaze de sonda, gaz metan, hidrocarburi, hidrogen, etilena, gaze naturale, diverse amestecuri de gaze precum hidrogen sulfurat sau amestecuri cu hidrogen sulfurat. Aceste compresoare sunt intalnite in instalatiile din:

  • Rafinării de petrol
  • Industria chimica
  • Industria petrochimica
  • Transport si stocare de gaze naturale

- Gama Gazomotocompresoarelor la care se oferă servicii de reparaţii si executie de piese de schimb este de 1000CP - Tip 36KVSR cu 6 cilindrii si 2000CP – Tip 410KVSR cu 10 cilindrii , utilizate in transportul gazelor naturale.

PORTOFOLIU DE LUCRARI

¨   SERVICE FAUR SRL ca executant, a efectuat în ultimii ani revizii, lucrări de revizii, reparaţie si modernizare compresoare de proces in cadrul rafinăriilor din ţară, dupa cum urmeaza: 

- Revizia a patru compresoare Burckhardt tip 4B3A si 4B3SC1 la rafinaria Petrobrazi OMV-PETROM;

Reparaţie capitala si modernizare cu monitorizare on-line a parametrilor de funcţionare pentru compresoarele de tip Faur C 178, C 188, C 183, C 187 si C 194 la rafinaria  Petromidia – ROMPETROL;

- Revizii si reparatii cu executie si reconditionare de piese la compresoarele de tip Faur C181, C217, C182M, C190FU, C194FU la rafinaria Petromidia –  ROMPETROL.

- Reparatie capitala si imbunatatire solutii constructive la compresorul tip Faur C502 la rafinaria PETROTEL – LUKOIL

- Lucrari de rebucsare si modificare a cilindrilor la compresoarele tip „BRYAN DONKIN” la rafinaria PETROTEL – LUKOIL

- Reparaţie compresoare de tip C 72 si C 202 „THOMASSEN” de la OLTCHIM punct de lucru ARPECHIM Piteşti.

- Reparaţia capitală a compresoarelor de tip Faur C217 si C155 de la OMV- ARPECHIM Piteşti.

- Contract de mentenanta si reparatii echipamente dinamice de tip compresoare cu piston, compresoare centrifugale, suflante si turbine in perioada 2014-2016 la Rafinaria Petrotel-Lukoil.

- Contract de mentenanta si reparatii compresoare cu piston, in perioada 2011-2013 la Rafinaria Petromidia –  ROMPETROL.

- Contract de reparatii compresoare cu piston marca Burckhardt, Elvetia, in 2016 si 2018 la Rafinaria Petrobrazi – OMV Petrom.

 

 PRINCIPALII BENEFICIARI

- PETROTEL – LUKOIL S.A.

- OMV-PETROM S.A.

- ROMPETROL S.A.

- ROMGAZ S.A. - OLTCHIM S.A.

 

Galerie foto