SERVICE FAUR srl, in calitate de Service Partner si Service Dealer pe piaţa din România pentru produsele fabricate de companiile:

  • MAN Germania,
  • V.M. Motori S.p.A din Italia,
  • LISTER PETTER Ltd. din Anglia,

ofera o gamă largă de produse cu aplicatii in domenile industriale, constructii, agricole si marine, inclusiv servicii de asistenta tehnica, revizii periodice, reparatii in garantie si post garantie, interventii in 24 ore pentru defectiuni accidentale.

     În cadrul firmei SERVICE FAUR se pot executa, conform proiectelor proprii sau ale beneficiarului, diverse constructii metalice usoare si grele, cu sau fara prelucrari mecanice.

     SERVICE FAUR, avand o mare experienţa in domeniul compresoarelor cu piston si al gazomotocompresoarelor, executa lucrari de revizii, reparatii curente, reparatii accidentale, reparatii capitale sau modernizari pentru compresoare de tip FAUR (licenta PETER BROTHERHOOD), BURCKHARDT, THOMASSEN, BRYAN DONKIN, DRESSER RAND.

 

Reparatii Motoare

Service Faur, executa operatii de intretinere, puneri in functie si reparatii capitale, poate livra piese de schimb pentru motoarele diesel.

Detalii

Reparatii Locomotive

Service Faurexecuta reparatii RR; RG; RK pentru o gama diversa de locomotive diesel.

Detalii

Reparatii Compresoare

Service Faur, executa revizii, reparatii curente, reparatii accidentale, reparatii capitale sau modernizari.

Detalii

Constructii Sudate

SERVICE FAUR, executa diverse constructii metalice usoare si grele, cu sau fara prelucrari mecanice.

Detalii