SERVICE FAUR srl, in calitate de Service Partner si Service Dealer pe piaţa din România pentru produsele fabricate de companiile:

  • MAN Germania,
  • V.M. Motori S.p.A din Italia,
  • LISTER PETTER Ltd. din Anglia,

ofera o gamă largă de produse cu aplicatii in domenile industriale, constructii, agricole si marine, inclusiv servicii de asistenta tehnica, revizii periodice, reparatii in garantie si post garantie, interventii in 24 ore pentru defectiuni accidentale.

     În cadrul firmei SERVICE FAUR se pot executa, conform proiectelor proprii sau ale beneficiarului, diverse constructii metalice usoare si grele, cu sau fara prelucrari mecanice.

     SERVICE FAUR, avand o mare experienţa in domeniul compresoarelor cu piston si al gazomotocompresoarelor, executa lucrari de revizii, reparatii curente, reparatii accidentale, reparatii capitale sau modernizari pentru compresoare de tip FAUR (licenta PETER BROTHERHOOD), BURCKHARDT, THOMASSEN, BRYAN DONKIN, DRESSER RAND.

 

Reparatii Motoare

Service Faur, executa operatii de intretinere, puneri in functie si reparatii capitale, poate livra piese de schimb pentru motoarele diesel.

Detalii

Remotorizari Locomotive Reparatii Locomotive

Service Faurexecuta reparatii RR; RG; RK pentru o gama diversa de locomotive diesel.

Detalii

Reparatii Compresoare

Service Faur, executa revizii, reparatii curente, reparatii accidentale, reparatii capitale sau modernizari.

Detalii

Oportunitati si alte servicii !

SERVICE FAUR, ofera acum multiple oportunitati: stocuri si lichidari de stocuri piese cutii de viteze, diferite masini-unelte pe care se pot efectua operatii de prelucrari mecanice, pod rulant cu sarcina mai mare de 40 de tone cu acces la calea ferata, etc; experienta noastra din trecut aduna si o gama mare de constructii metalice usoare si grele, cu sau fara prelucrari mecanice.

Detalii